RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Les Tiger Woods' beklagelse her

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Dette skrev golfstjernen på sin hjemmeside onsdag:

Jeg har sviktet min familie og jeg angrer på de feiltrinnene av hele mitt hjerte. Jeg har ikke vært tro mot mine verdier og den oppførselen min familie fortjener. Jeg er ikke uten feil, og jeg er langt fra perfekt. Jeg jobber med min oppførsel og personlige svik bak lukkede dører, sammen med familien min. De følelsene skal deles av oss alene.

Selv om jeg er en kjent person, og gjort karriere som profesjonell idrettsutøver, har jeg med forferdelse innsett det fulle omfanget av hva tabloid nærgåenhet egentlig betyr. For den siste uken, har familien min og jeg blitt jaget for å avsløre intime detaljer om våre personlige liv. Særlig historiene om at fysisk vold spilte noen rolle i bilulykken var helt uriktige og ondsinnede. Elin har alltid gjort mest for å støtte vår familie og vist mer verdighet enn noen kunne forvente.

Men uansett hvor intens nysgjerrigheten om offentlige personer kan være, så er det et viktig og grunnleggende prinsipp som står på spill, nemlig retten til noen enkle, menneskelige grenser for privatlivet. For meg er privatlivets fred noe som må vernes når det gjelder intime forhold og det som gjelder innen egen familie. Personlige synder bør ikke være gjenstand for pressemeldinger, og problemer innen familien bør ikke kreve offentlige uttalelser.

Uansett hvor mye jeg angrer å ha sviktet min familie, er dette noe vi har delt og følt på alene. Jeg har reflektert og tenkt mye over dette og jeg tror det er et punkt hvor jeg må holde meg til disse prinsippene selv om det er vanskelig.

Jeg vil strebe etter å bli et bedre menneske, og den ektemannen og faren min familie fortjener. For alle som har støttet meg gjennom årene, gir jeg min dypeste beklagelse.

Nettsiden finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere