Den 18 år gamle jenta fra Storbritannia endte opp blodig og gul og blå i det som hevdes å være et homofobisk angrep.

Mulholland skal ha blitt angrepet etter å ha konfrontert en av vennene sine over ti pund venninnen skyldte. Venninnen samt en annen venninne skal ha slått jenta, kalt henne en «jævla lesbe» og sagt at «du og (jente)kjæresten din kommer til å få det ti ganger verre neste gang», det skriver Hull Live og Sky News.

Les også: Kjærligheten har ingen kulturelle grenser

Slått gul og blå

Søsteren, Stevie-Leigh Ansell har lagt ut bilder av den forslåtte søsteren på Facebook.

- Min yngre søster var ute og på vei hjem fra en av vennenes hennes sitt hus. Hun hadde vært med et par venner, som vanligvis er vennene hennes, og en av dem skyldte Ellie ti pund som hun ba om, sier søsteren til Hull Live.

Ansell forteller at vennen sa hun aldri hadde hatt pengene, før begge hadde slått søsteren gul og blå.

- Hun trodde de var vennene hennes. Alt dette skjedde mens hun var på telefonen med moren sin.

Politiet etterforsker saken

Ellie skal også tidligere ha fått flere homofobiske bemerkninger slengt etter seg av vennene, ifølge søsteren.

- Hver gang de har en diskusjon går det rett til at hun er lesbisk. Hun røyker, og de nekter å få en sigarett av henne fordi de sier at de vil få «lesbiske bakterier», sier Ansell til avisen.

Politiførstebetjent Ali Sweeting sier til avisen at politiet etterforsker saken og at de ikke vil tolerere noen homofobiske angrep i byen.

- Vi er på et tidlig stadie i etterforskningen, og vi kommer til å snakke med offeret og andre involverte parter for å finne ut av hva det er som har skjedd, sier hun til avisen.