RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lesernes beste undertøyshistorier

Foto: Crestock
Sist oppdatert:
Se historiene som ble premiert med nytt undertøy.

(Side2): Julen nærmer seg og undertøyskolleksjonene har blitt lansert. I den forbindelse ønsket undertøysprodusenten Triumph å dele ut ti gavekort på valgfritt undertøysett til de av Side2s lesere som hadde de aller beste undertøyshistoriene. Det har kommet inn masse morsomme historier, men her kan du lese de aller beste:

Ertepupper
En jente som ønsker å være anonym har sendt oss en fjortishistorie:

Venninnen min og jeg var 14 år og hadde så vidt fått noe som kan kalles for pupper. I så fall var det en liten ert som skulle dekkes med vår første BH. Vi er fra bygda så vi bestemte oss for å gjøre dette store innkjøpet i den nærmeste byen, Trondheim. På H&M fant venninna mi omsider en bh som så ut til å passe, da dette faktisk er 12 år siden fantes det ikke så stort utvalg av miniatyr bh-er som i dag.

Hun gikk inn på prøverommet mens jeg sto og ventet. Det gikk litt tid, før hun klaget inne fra prøverommet. Hun forsto ikke hvordan bh-en skulle festes. Jeg så over kanten, men skjønte like lite. Vi var jo ganske så ferske i dette gamet så måtte krype til korset og spørre ekspeditrisen om hjelp. Hun kunne meddele oss at det venninna mi sto å knotet med på prøverommet – var en hofteholder. Vi ble ganske flaue og det ble ikke noe bh fra den butikken.

Tok en «Bridget Jones»
En 31 år gammel kvinne fra Oslo valgte feil truse når hun traff sin gamle flamme:

Vi skulle ha 10 års reunion med ungdomsskolen. Jeg var nesten blitt 25 år og må si jeg har begynt å føle meg lekrere med alderen. Å investere litt penger i lekkert undertøy, får meg til å føle meg fantastisk, og jeg liker å skjemme meg bort på denne måten.

Klassefesten på Aker Brygge var en suksess, mange gamle flammer blusset opp, flørting, dansing og intime samtaler overalt. Selv hadde jeg en god tone med Henrik, som var en av mine store «crush» på ungdomsskolen.

Hadde kledt meg i en lekker sort minikjole, og nytt eksklusivt undertøy. Jeg følte meg uimotståelig, og merket han hadde ett godt øye for meg. På slutten av kvelden dro vi en gjeng til Henrik på nachspiel. Noen timer senere befant jeg meg alene hos han, bare vi. Det ene førte til andre, vi lå i senga og klina, bh-en min syntes, han kommenterte at den var lekker.

Så da kjolen ble dratt opp.....«NEEII»... glemte at jeg hadde tatt på meg den stygge «wonderass» sykkelshorts-lignende, over den lekre trusa under kjolen. Den fikk nemlig bakenden til å se perfekt ut under minikjolen.

Jeg føk ut av sengen, inn på do, vrengte den av, og kom ut igjen og prøvde å fortrenge det som akkurat hadde skjedd. Vi snakket ikke mer om saken, og hadde en herlig natt. Men jeg har ikke sett han siden.

Bh på avveier
En kvinne fra Kvinesdal fortalte om en veldig fascinert sønn:

Min sønn og jeg var og handlet dagligvarer på vår lokale butikk. Blant hermetikk og desserthyllene hang det en bh så fint på kanten. Det var min sønn som da var åtte år som så den. Jeg forsto ikke hvorfor han surret rundt den hylla og hadde ett forundret uttrykk i ansiktet. Han lurte veldig på om han så det han trodde det var.

Da jeg fikk sett hva han studerte, lo jeg godt, det samme gjorde alle de andre rundt. Det var en flott bh i god størrelse. Etter mye latter kom eieren av bh-en, og da ble det enda mer latter. Hun hadde hatt den i en pose, så hvordan den hadde klart å henge seg fast på hylla sammen med hermetikken er et mysterium.

«Streaker girl»
En 21 år gammel kvinne fra Oslo forteller om et pinlig møte med noen nokså profilerte stjerner:

I fjor tilbrakte jeg ett år i New York. Som de aller fleste leiligheter på Manhattan, slet jeg med dårlig standard som inkluderte alt fra gasslekkasje til mus. På den tiden datet jeg en meget kjent skuespiller, og siden leiligheten min var ubeboelig i en uke, ble jeg inviterte til å bo hjemme hos han så lenge jeg hadde behov for det.

Første morgen våknet jeg at mobiltelefonen min ringte nede i annen etasje, og trøtt og stresset som jeg var, løp jeg ned kun i en sort liten blondetruse.

Det jeg ikke ante var at min daværende skuespillerdate hadde møte med regissøren, produsenten, filmselskapet og medskuespillere av sin kommende film. Og der sto jeg, sprutrød i ansiktet, kun iført truse med mobilen i hånden, foran stjerner fra blant annet TV-serien Friends. En latter bredte seg utover i rommet og flau som jeg var pilte jeg så fort som overhodet mulig opp til soverommet...

Vi har heldigvis god kontakt enda, men han mobber meg fremdeles for den pinlige episoden og kaller meg «streaker girl».

Dristige bilder
En anonym jente gjorde både julenissen og seg selv flau til jul i fjor:

Venninnen min og jeg hadde begge kjærester i fjor jul, og tenkte vi skulle gi de en litt dristig julegave. Så vi stilte opp i vårt mest sexy undertøy og tok bilder framfor juletreet. Vi printet ut bildene og pakket de inn samtidig med innpakking av resten av julegavene.

Den store flausen var at på julaften når mamma og pappa pakket opp det som jeg trodde var en koselig kalender, lå det et halvnakent bilde av meg der. Vi feiret heller ikke jul alene, så det var ikke bare julenissen som var rød i kinnene den kvelden.

Nettdating
En kvinne fra Skien sendte oss denne historien:

Jeg ble kjent med en flott gutt på en nettside for tre år siden. Vi hadde mailet i to måneder og snakket litt på telefonen da vi bestemte oss for å møtes en helg i Bergen for å bli kjent.

Vi hadde separate rom, men jeg tok med meg et par lekre bh-er fra Calvin Klein. Mens trusene var av det behagelige og store slaget, fordi jeg hadde ikke tenkt å vise han noe mer enn maks bh-en.

Siste kvelden satt han og ventet på meg mens jeg skiftet om på badet. Vi skulle ut for å spise. Han fikk sikkert en «lys idé» og åpnet døren inn der jeg sto og skulle skifte. Ja og der sto jeg, med en lekker sort og gjennomsiktig Calvin Klein-bh og en ganske slitt, stor bomullstruse med lilla mønster. Jeg trodde jeg skulle dø av skam. Det var nok neppe en lekker kombinasjon.

Vi endte opp med å nesten le oss i hjel begge to. Nå, tre år etter, bor vi sammen og planlegger både ekteskap og barn i fremtiden. Det endte jo bra, selv om jeg blir flau bare jeg tenker på episoden.

Julegave til minstemann
En anonym kvinne forteller om en litt uheldig julegavemerking:

En liten opplevelse hadde vi en julaften hvor minstemann åpnet sin presang som inneholdt oldemors «bombesikre» truser i hvit bomull, mens hun på sin side fikk hans lille plasttraktor i gult og blått. Konklusjon: når far skal navne julegavene, er det greit om man har et halvt øye med på det som skjer.

Lykketrusa
En 27 år gammel kvinne fra Oslo, som ønsker å være anonym, sørger for å ta på seg en helt spesiell truse når hun trenger litt flaks. Her er hennes historie:

Er det noe undertøy jeg bør skrive en historie om så må det være lykketrusen. Det er en rød truse med litt diamanter på som ble kjøpt inn i utlandet som en overraskelse til jeg kom hjem til kjæresten min. Han synes den var griselekker og når den er behagelig å ha på også så gjør det jo alt bare bedre.

Nå hadde det seg slik at de gangene jeg hadde den på så var jeg ganske heldig. En liten lottogevinst her, et gavekort der og noen viktige trepoengere for laget mitt i Tippeligaen.

Det hele toppet seg da jeg skulle være med på «Vil du bli millionær» på TV 2. Kjæresten min var helt sikker på at jeg måtte ha den på meg den dagen, det kunne hende at jeg vant penger. Det viste seg å stemme. Jeg hadde den på meg og vant over 10.000 kroner. Det var nok ikke bare fordi jeg hadde på meg lykketrusen, men vi liker å tro at den spilte en liten rolle.

Nå begynner trusen å bli litt utvasket og sliten i strikken så da er det vel på tide å skaffe seg en ny lykketruse (og ramme inn den gamle?).

Truse på flukt
Denne historien er sendt inn av en kvinne fra Knapstad:

Jeg har for vane å sitte oppe om kveldene til jeg er så trøtt at jeg bare vrenger av meg klærne på sengekanten før hodet treffer puta for å få sin velfortjente skjønnhetssøvn. Da jeg er en av de som ikke liker å våkne med trusa i en snurr, så sover jeg netto. Det vil si at dagens stringtruse alltid ligger som et lite reir inni buksa, og denne må altså fjernes morgenen etter for å erstattes med en ny, ren truse etter morgendusjen.

Denne spesielle gangen jeg skal fortelle om her, var akkurat en slik kveld. Da jeg våknet dagen etter, dusjet jeg, tok på ny truse og dro på meg gårsdagens jeans for å gjøre meg klar til lørdagens handletur med min mann. Senteret vi skulle til var allerede stappfullt av folk da vi ankom, og vi ruslet hånd i hånd mellom butikker og handlende, da vi plutselig så noe svart fly som et prosjektil bortover gulvet, som om det var kommet fra bak oss to. Min mann så i neste sekund at jeg fløy som en rakett etter dette mystiske svarte som nå lå og «lyste» mellom handlende voksne, skrikerunger, kjekkaser og ungdommer i saggebukser. I neste sekund så han at jeg snappet til meg dette ukjente «dyret» for så å stappe det i lomma i neste sekund. Det hele gikk så kjapt at det knapt var synlig for det blotte øye.

Det er vel unødvendig å fortelle at det var min truse fra dagen før som hadde tatt seg en seiletur langs sentergulvet, og at jeg aldri noensinne kommer til å glemme å fjerne trusa fra bukselåret så lenge jeg lever.

Pinlig julepresang
En 21 år gammel jente fra Laksevåg, som ønsker å være anonym, har sendt oss denne historien:

Det var altså julaften, og vi var begynt med pakkeåpningen. De som var tilstede var følgende: Min sønn, min samboer, min mor, bestemor, svigers og meg.

Så har det seg slik at jeg har en venninne som har flyttet til Drammen, og som innflytningsgave til henne og samboeren, kjøpte jeg en erotisk gavepakke for å tulle litt med henne.

Lite viste jeg at hun hadde klekket ut en plan om hevn... Så da jeg skulle åpne julegaven fra henne, fikk jeg lettere sjokk. Der sto jeg, sprut rød i ansiktet med en g-streng med fransk åpning i hendene – foran ALLE!

Svigers og mor satt og måpte, og min kjære bestemor, som ikke er helt oppdatert på undertøysfronten, spurte: «Er det en slags hårpynt? » Da dro min sønn på fire år trusa ut av hendene mine og tredde den over hodet: «Seeee så fin jeg er med pynten»!

Heldigvis ble dette en liten avledningsmanøver, så jeg kunne legge vekk denne bitte lille saken og hoppe videre til neste gave. De andre tok heldigvis dette med et smil, men min svigerfar mobber meg fortsatt og spør alltid om jeg har komfortabelt undertøy på meg hver gang de er på besøk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere