*Nettavisen* Nyheter.

Leteaksjon etter savnet 88-åring pågår for fullt

Leteaksjonen etter 88-åringen fra Skien som ble meldt savnet ved Sauheradfjella onsdag, pågår for fullt lørdag kveld, og vil fortsette utover natten.

– Det er nærmere 60 personer som deltar i leteaksjonen lørdag kveld, i tillegg til fire hundeekvipasjer. Vi fortsetter også å søke med miniubåt fram til 20-tiden, og det vil være mannskaper ute å lete hele natten, opplyser innsatsleder Bård Fjermestad i Telemark politidistrikt til NTB.

– Vi har fortsatt et håp om å finne vedkommende i live, sier Fjermestad.

Søndag vil mannskap fra Heimevernet bli satt inn i søket, opplyser innsatslederen.

Om lag 40 personer fra Sivilforsvaret og 20 mannskaper fra Røde Kors deltar i søket lørdag, opplyser Telemark politidistrikt. Også to hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder og hundeekvipasjer fra politiet deltar.

Fredag ble det satt inn helikopter, og lørdag startet søk med undervannskamera. Dykkere har søkt flere steder i Holtskjønn, men det har hittil ikke blitt gjort funn.

88-åringen er rundt 165 centimeter høy, slank og hadde på seg dongeribukse og en strikket, grå genser, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om den savnede mannen ved 22-tiden onsdag. Han ble meldt savnet av kona etter at hun ikke hadde hørt fra ham på fire-fem timer etter en tur på hytta.

Mannen ble ifølge politiet også borte natt til onsdag, men da kom han til rette av seg selv. Han er dement og i god fysisk form. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.