RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leteaksjon etter steinras i Jotunheimen

Lillehammer (NTB): Et ambulansehelikopter med letemannskaper søker tirsdag kveld etter to personer som kan ha blitt tatt av et steinras i Jotunheimen.

En person som så raset, varslet politiet ved 22-tiden tirsdag kveld, melder dagbladet.no.

Steinraset skal ha gått ved Knutsholstinden mellom Torfinnsbu og Gjendebu i Jotunheimen. Raset gikk over en tursti merket av Den norske turistforening, og øyenvitnet måtte gå i et par timer før han fikk dekning på mobilen og varslet om raset.

- Han fikk gitt beskjed til AMK-sentralen på Gjøvik rundt klokken 22 tirsdag kveld. Han opplyste av det var noen personer bak ham som kan være tatt av raset. Et helikopter fra luftambulansen leter nå i rasområdet, sier operasjonsleder Knut Vestby i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Raset gikk rundt 300 meter under Knutsholstinden, og mannskaper fra Røde Kors, Alpin redningsgruppe og lavinehunder er varslet og klare til å settes inn i området.

Ifølge Dagbladet.no skal øyenvitnet ikke ha registrert om noen ble tatt av raset. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere