RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leteaksjon etter syklist (31)

Sist oppdatert:
- Han er tynnkledd, våt og vet ikke hvor han er, sier politiet.

Mannen tok kontakt med politiet på julaften og meddelta at han hadde syklet fra Fyresdal og over heia til Fjone i Nissedal, skriver Telemarksavisa.

SISTE: Den savnede syklisten er funnet. Han ble funnet langs Rv 41 på østsiden av Nisser, noen få kilometer nord for avkjøringa til Fjoneferge. Vi fikk etter hvert telefonkontakt med vedkommende og han sa at han så et skilt med hyttetomter til salgs som etter hvert ga oss gode holdepunkter i søket etter han. Han har syklet fra Fyresdal via Vråliosen og Vrådal og altså ikke over heia til Fjone. Politiet kjører nå mannen som er i god behold hjem til Fyresdal, melder politiet før klokken 21.30.

Da 31-åringen kontaktet politiet opplyste han at han ikke visste hvor han var, og at han er kald og våt.

- Mannen er relativt tynnkledd og det er lett regnvær og bare et par plussgrader i området, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt.

Leter med vann
Politiet er på vei til stedet. Røde kors fra både Nissedal og Fyresdal er har satt i gang et søk etter mannen fra hver sin side av heia ved Napevatn.

- Det er søk langs veien mellom Fyresdal og Fjone. Vi søker foreløpig ikke i terreng, sier leder for Røde Kors i Fyresedal, Arne Dag Lassemo til TA ved 20.45-tiden, julaften.

Foreløpig er det kun to personer fra Fyresdals mannskap i søket etter 31-åringen.

Mobilspor
31-åringen er utenlandsk statsborger og prater ikke norsk. Ved hjelp av mobilen har politi og Røde Kors sporet opp området han kan befinne seg i. Men det er likevel utfordringer i søket etter den savnede mannen.

- Det er ikke dekning langs veien, og det er stund siden den ble registrert der, avslutter Lassemo.

Saken oppdateres!

Les flere saker i Telemarksavisa her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere