Letemannskaper fant mann omkommet

Foto: Norbirdy (Wikimedia Commons)

Narvik (NTB): Letemannskaper har funnet en død mann sørvest for Skjomtinden utenfor Narvik. Foreløpig kan ikke politiet bekrefte at det er den savnede 24-åringen de lette etter, men alt tyder på det.

25.09.13 15:08

En 24 år gammel rumensk statsborger bosatt i Narvik i Nordland har vært savnet siden han dro på fjelltur mandag ettermiddag. Han ble meldt savnet tirsdag, og en leteaksjon ble satt i gang.

Klokken 10.20 onsdag formiddag så et helikopter en mann liggende på bakken, men et Sea King redningshelikopter måtte kalles inn for å hente mannen opp med vinsj ettersom det var for bratt og ulendt til å få hentet vedkommende.

- Jeg kan bekrefte at vi har funnet en omkommet person i området, men identiteten er ennå ikke fastslått, sier operasjonsleder Lisbeth Hansen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Vedkommende ble bekreftet død rett før klokken 13.30 onsdag ettermiddag.

Letingen ble trappet opp onsdag morgen etter et resultatløst søk gjennom natten. Et Orion-fly med varmesøkende kamera ble satt inn, og flere småfly fra flyklubber i distriktet var også involvert. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.