RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Letemannskaper framme ved flyvrak i Indonesia

Letemannskaper nådde tirsdag fram til vraket av det indonesiske flyet som forsvant med 54 mennesker om bord over Papua i helgen.

Sjefen for Indonesias redningstjeneste, Bambang Soelistyo sier at flyet var fullstendig ødelagt.

– Våre redningsmannskaper har nådd åstedet. Flyet har styrtet, og det er fullstendig ødelagt, sa han til nyhetsbyrået AFP.

Mandag sa han at mulighetene for å finne overlevende var svært små, siden bilder som var tatt av vraket fra lufta, viste ødeleggelse og røyk som steg til værs.

Selv om vraket ble observert fra lufta, har det tatt tid å nå fram til vraket over land på grunn av svært ulendt terreng og dårlig vær.

ATR 42-flyet var på en 55 minutters tur fra Jayapura ti Oksibil søndag da det forsvant ti minutter før det skulle lande.

Blant passasjerene var fire ansatte i postverket som hadde med seg 6,5 milliarder rupiah (4 millioner kroner) i kontanter som skulle fordeles blant fattige familier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere