RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter 79 år gammel mann i Andebu

Andebu (NTB): Politiet og store styrker frivillige leter natt til tirsdag etter en 79 år gammel mann i et turområde i Andebu kommune i Vestfold.

Mannen er aktiv turgjenger og dro trolig ut på tur søndag morgen. Han ble meldt savnet ved midnatt natt til tirsdag av sin familie, som var bekymret fordi mannen ikke var i sitt hjem i Tønsberg.

- Fordi den savnede er aktiv friluftsmann og turgåer, valgte familien å undersøke på steder det kunne tenkes at han hadde reist til. Ved 2.30-tiden natt til tirsdag meldte familien at mannens bil var funnet på en grusvei ved Solbergstua, som ligger mellom Nes og Hvarnes i Andebu kommune, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt.

Sammen med Hovedredningssentralen i Sør-Norge har politiet iverksatt en leteaksjon etter mannen i turområdet ved Solbergstua - Trollsvann i Andebu. Også mannskaper fra Sivilforsvaret, Røde Kors og Norske Redningshunder deltar i leteaksjonen.

- Mannen er rundt 175 høy, svært tynn og har lite hår. Han er trolig kledd i turklær som ikke er moderne, muligens grønt tøy. Politiet ber andre turgjengere som kan ha sett mannen i området søndag eller mandag, om å ta kontakt, sier Aronsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere