RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter Dung på Sotra

Foto: Henrik Færevåg (iBergen.no)
Sist oppdatert:
Politiet har gått til storaksjon etter at nye opplysninger om Dungs forsvinning har dukket opp.

(iBergen.no) Både kadaverhunder fra Danmark, en miniubåt fra Sverige sammen med dykkere og vanlige hunder skal søke etter den savnede tobarnsmoren ved Ulvesetvannet på Sotra.

Onsdag ettermiddag søkte de svenske teknikerne og froskemannen bunnen av vannet med miniubåten. De har nå beveget seg til den innerste delen av vannet i Møvik.

Nye tips
- Det er på bakgrunn av nye og gamle opplysninger at gi gjør nye søk, både i vannet og i terrenget rundt, sier politiinspektør Tore Salvesen til iBergen.no.

Han vil ikke konkretisere hva de nye opplysningene går ut på. Allerede i går kveld gikk politiet en dør til dør aksjon i området med bilder av Dungs ektemann, hans far og bror, som alle er siktet for drap på kvinnen.

- Vi ville sikre oss enda flere opplysninger, men jeg kan ikke gå inn på om det framkom noe nytt fra denne aksjonen, sier Salvesen.

Mange nedturer
Tidligere har politiet gjennomført søk i området rundt Dungs hjem i Krabbedalen, under Askøybroen og Rognesundsbroen, samt på avfallsplassen i Rådalen. Alle søkene var resultatløse.

- Vi har fått så mange nedturer nå, så vi forsøker å være veldig nøkterne i forventningene denne gangen.

- Spente
Forsvarer til Dung ektemann, Frode Skogvold, kjente ikke til politiets aksjon før han leste det i avisene onsdag morgen.

- Jeg vet ikke hva dette handler om og hvorfor de er ved Ulvesetvannet. Ingenting i mine papirer nevner dette stedet. Jeg antar at det er et vitne som har sagt noe i avhør, sier Skogvold.

- Hva gjør dere hvis hun blir funnet i dag?

- Vi er like spente som deg. Men vi får bare vente til politiet gir oss beskjed.

Den 22-årige tobarnsmoren ble meldt savnet 20. juli 2007. Hun hadde ifølge ektemannen da vært sporløst forsvunnet siden 14. juli, men ettersom det er ingen elektroniske spor av kvinnen etter 23. juni tror politiet at det er den relle forsvinningsdagen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere