RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter mystisk banestripper

Sist oppdatert:
T-banepassasjerer i Bucuresti får oppvisning av mystisk strippestangdanser.

(SIDE2): Kvinnen opptrer rutinemessig med sin pole dancing, eller strippestangdans, på T-banen i den rumenske hovedstaden. Passasjerer beskriver henne som en velkledt, pen, ung kvinne.

Talsmann for politiet sier at kvinnen risikerer å bli siktet og få bot for usømmelig eksponering og offentlig tigging hvis hun blir tatt mens hun er i aksjon. Politiet sliter imidlertid med å arrestere kvinnen da hun som regel opptrer på baner som ikke har vakter, eller kameraovervåking.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hun har med seg en CD-spiller på undergrunnsbanen, og kler av seg og danser rundt T-banens stenger til Tom Jones’ «You Can Leave Your Hat On». Deretter tar hun på seg klærne igjen og sender rundt en boks til passasjerene slik at de kan gi henne noe for sin strippeinnsats.

- Jeg kan ikke nekte for at jeg likte det jeg så, men det er uvanlig. Det er mange barn som reiser med undergrunnsbanen, så jeg synes ikke det er passende, sier en av passasjerene som har vært vitne til den lettkledte dansingen, ifølge nettstedet Ananova.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere