RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter romvesener

Skogvokteren Russell Varon jakter romvesener i den nye spenningsserien på TVNorge. Se bilder fra serien her.

(SIDE2:) Alien-thrilleren «Invasion» er serien som fikk høyest rating av de nye på amerikanske skjermer i fjor. Onsdag kveld har den premiere på TVNorge.

«Invasion» er produsert av Shavn Cassidy, mannen bak Cold Case, The Mountain og American Gothic.

Skogvokteren Russell Varon er en skilt far med to barn, Jesse og Rose. Nå venter han sitt tredje barn med sin nye kone, lokalTV-reporteren Larkin Groves. En dag blir området rammet av en forferdelig storm. Hele natten kjemper innbyggerne mot stormen, som er av de verste på lang tid.

Mystiske hendelser
Russell har alltid vært skeptisk til sin svogers paranoide konspirasjonsteorier, men han blir kanskje nødt til å revurdere sine tanker når en rekke bisarre omstendigheter skjer i kjølevannet av uværet. Selv om unge Rose hevder å ha sett hundrevis av lys flyte over vannet under stormen, avviser først Russell det hun hevder - til han begynner å mistenke at noe er fryktelig galt med hans eks-kone, Dr. Mariel Underlay, mor til Rose og Jesse. Morgenen etter stormen blir Mariel nemlig funnet naken i vannet, uten noen erindring om hva som skjedde kvelden i forveien.

Mer nytt fra tv-fronten i Side2s tv-guide

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere