RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter to gjerningsmenn og ett offer

Sist oppdatert:
Sola/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Store politistyrker søkte tirsdag kveld etter to menn som skal stå bak en voldsepisode på Sola i Rogaland. Kvinnen som trolig ble utsatt for vold, er sporløst borte.

Politiet trodde først at to voldsepisoder hadde en sammenheng. Det ble tirsdag ettermiddag meldt om at de to mennene skulle ha stått bak to voldsepisoder, og at de to ofrene var borte.

- Episodene skjedde like i nærheten av hverandre og på samme tid, så vi trodde først det var samme sak, sier operasjonsleder i Rogaland politidistrikt, Frank Roland til NRK.

Politiet fikk melding om en mann som var skadd, trolig banket opp, i nærheten av Sola Strand hotell. Deretter kom det melding om en kvinne som kom ut av en bil, skadd, og deretter satte seg inn i en bil like bak.

- Vi er mest bekymret for henne. På et tidspunkt ble hun satt inn i en bil mens de ventet på at politiet skulle ankomme. Før patruljen var på plass, ble bilen, med den skadde kvinnen i, stjålet av de to mennene vi leter etter, sier operasjonslederen til Stavanger Aftenblad. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere