Gå til sidens hovedinnhold

Leter fortsatt etter jenta

Politiet i Åsane tror ikke fullt og fast på at det har vært noen bortføring der i ettermiddag. Men de fortsetter å lete.

- Vi prøver nå å komme i kontakt med noen som har plukket opp en ni år gammel jente i krysset Kråvasslia - Flaktveitveien i Åsane, sier Bjørn Eide

- Det er ikke alltid at tingene er slik de kan se ut og spesielt for barn. Derfor oppfordrer vi nå alle som har plukket opp et barn i det aktuelle tidsrommet i krysset mellom Kråvasslia og Flaktveitveien om å melde seg.

Politioverbetjent Bjørn Eide ved Arna og Åsane Politistasjon er ikke lenger sikker på at det har vært noen bortføring.

- Vi jobber på fullt som om det er en bortføring det er snakk om, men etter hvert som tiden går uten at noen savner en liten jente, blir jeg roligere.

- Det kan rett og slett være noen som ble hentet hjem.

Det er to trettenårige jenter som er opphavet til historien om ni-åringen som skal være bortført av en blotter.

- Bakgrunnen for at en blotter ble trukket inn var at mannen som hentet henne inn i bilen ikke skal ha hatt klær på underkorppen. Men det kan også være en som har sittet i shorts.

- Vi tør ikke gi opp søket, men vi synes det er rart at ingen melder jenta savnet og vil svært gjerne ha kontakt med noen som har hentet jenta si i det nevnte området, sier Bjørn Eide til iBergen.no

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut