Leter fra Sogn til Stavanger

Foto: Privat (Politiet)

Politiet har satt inn store styrker for å finne savnede Eva Kleppe (64).

30.03.09 12:55

(iBergen.no) Den 64 år gamle kvinnen forsvant fra sitt hjem på Tertnes i Bergen fredag morgen. Hun kjørte hjemmefra i en grå mørk Volvo 460 1995-modell. Mandag morgen forteller politiinspektør Magnus Stub Nilsen ved Bergen Nord politistasjonsdistrikt at de har fått inn tips.

- Ingen holdepunkter
- Vi har fått noen vage tips, som sjekkes ut fortløpende. Vi har satt det vi har av mannskaper på denne saken og vår akse har også vært fra Sogn og Fjordane og ned til Haugesund og Stavanger. Vi har også sjekket bomringen og båter som går utenlands fra Bergen, i tillegg til Flesland. Foreløpig har vi ingen holdepunkter, sier Stub Nilsen til iBergen.no.

Kleppe er 165 centimeter høy, snakker vestlandsdialekt og har tynn kroppsbygning. Hun har langt mørkt hår, og går til vanlig i svarte klær, men det er ikke kjent hva slags klær hun hadde på seg fredag morgen.

Holder kontakten med familien
- Det er heller ikke noe nytt angående elektroniske spor. De primære opplysningene vi har etter at hun forlot bopelen fredag morgen er opplysninger om kjøretøyet, forteller han.

Politiet vil ikke fortelle om hvem som skal kalles inn til avhør.

- Vi sjekker gehalten i tipsene vi har fått inn og det kan bli aktuelt å kalle inn noen av dem som har kommet med disse. Vi har også nærmere kontakt med familien og har en person her hos oss som fortløpende holder kontakten med dem.

Les flere nyheter på iBergen. no:Gutt skadd i skihopp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.