RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Letingen innstilles

Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Letingen etter den savnede 57-åringen Nils Roald Grøndal har så langt vært resultatløs. Nå innstilles søkene inntil videre, men etterforskningen fortsetter.

57-åringen har vært borte i tre dager. Han ble savnet fra sitt hjem i Furubakken 6 i Solheimsviken tirsdag denne uken.

Store letemannskaper har lett etter mannen hele onsdag og torsdag, men har ikke funnet spor etter ham. Nå avventer politiet nye opplysninger før det eventuelt blir satt i gang nye søk.

- Det pågår ingen leteaksjon nå, bekrefter operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt overfor ibergen.no. Årsaken er at politiet ikke vet hvor de skal lete, siden søk på de stedene savnede pleide å gå turer ikke har gitt resultat.

- Vi har innstilt den konkrete, fysiske letingen i Bergen, bekrefter informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt overfor ibergen.no.

Men han legger til at politiet fortsatt jobber med saken, og at de har kontakt med det politiet andre steder i landet.

- Politiet et sted på Sørlandet har allerede sjekket opp et sted familien har tilknytning til der. Vi har pgså konktakt med politiet på strekningen fra Bergen og til det stedet, for å sjekke opp om han kan være på reisefot, sier Hillestad.

Han sier de nå sjekker med busselskap, lokale drosjeselskap, flyselskap, lokale overnattingssteder o.l.

Grøndal har lite penger med seg. Politiet har rutinemessig sjekket og fastslått at det ikke har vært bevegelse på kontoene hans.

Signalement
Tidligere i uka sendte politiet ut følgende signalement av den savnede:

Ca 180 cm høy, fyldig, har kort, glatt grålig hår, grønne øyne og lutende holdning. Han er i dårlig fysisk form og går svært sakte. Han hadde på seg en svart allværsjakke, svart bukse, svarte sko og kanskje en sjøgrønn Bjørn Borg ryggsekk da han forlot hjemmet, opplyser politiet i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere