RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lettbeint demonjakt

Sist oppdatert:
DC Comics-figuren og filmhelten Constantine dukker opp i et spill som lar deg vise demoner hvem som er sjef.

«Constantine» er et tredjepersons actionspill hvor du løper rundt og dreper demoner. Helvetes små beist dukker opp på jorda, og Constnatine har ansvaret for at de kommer seg raskt hjem. Med tilgang på et svært våpenarsenal og noen kraftige hender, deler du ut smerte i øst og vest.

Constantine ser selvfølgelig tøff ut mens han driver på. Blant annet vil de tunge stegene og det å snu seg rundt fremkalle brede glis. Et lett trykk på styrespaken får helten til å snu hodet og slenge armen bakover, samtidig som spillet går i slow-motion. En perfekt anledning for å knerte noen fiender.

Helten kan også bruke magi. Ved å trykke inn enkle knappeekombinasjoner, sørger Constantine for at de fleste fiendene i området biter i gresset på en passe brutal måte. Dette er ikke et spill for sarte sjeler.

Nivåene er rett frem og fulle av trivielle oppgaver. Det er liten tvil om hva du skal gjøre hvor, og hvilke ting som passer i ulike hull. Heldigvis er miljøene varierte, og du vet sjelden hva neste nivå bringer.

Blant det tekniske skal lyden trekkes fram. Våpnene smeller bra, og demonen høres ut som nettopp det. Grafikken er mer blandet. Miljøene har en tendens til å se litt daffe ut, mens fiendene er pene. Kontrollen er som forventet enkel og grei, og sitter fra første berøring.

«Constantine» er et spill som verken gjør noe spesielt bra eller dårlig. Har du sans for lettbeint actionunderholdning, passer dette perfekt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere