*Nettavisen* Nyheter.

Levanger-teori: Far drepte sønn

To menn ble er funnet døde på en gård i Levanger onsdag 31.12. Foto: Terje Næss (NTB Scanpix)

Politiets hovedteori er at faren (47) drepte sin sønn (17) og deretter tok sitt eget liv i Levanger i romjulen.

De to ble funnet døde på den 47 år gamle gårdbrukerens gård på Halsan litt utenfor Levanger sentrum onsdag. Politiets kartlegging av hva som skjedde på gården skal nå ha kommet langt. Etter det Trønder-Avisa får opplyst, er politiets hovedteori at faren drepte sin sønn på gården, for deretter å ta sitt eget liv.

- Dette ønsker vi foreløpig ikke å kommentere, sier politiadvokat Tove Jensen Røddesnes til avisen.

Det var ingen andre personer på gården da drapet og selvdrapet skjedde, ifølge politiet. Røddesnes vil ikke bekrefte hvem politiet mener var ansvarlig for drapene og har tidligere kun sagt at den ene drepte den andre og deretter tok sitt eget liv. Avisen får imidlertid opplyst fra flere kilder at gutten ble drept av sin egen far.

Politiet holdt onsdag pressekonferanse der det ble sagt at det kan ha gått noe tid fra de to personene døde, til de ble funnet. Etter det Trønder-Avisa får opplyst skal det være snakk om mindre enn ett døgn.

Politiet ønsker ennå ikke å si noe om hvordan 17-åringen ble drept og vil heller ikke si noe om omstendighetene rundt funnet av 47-åringen. Avisen får imidlertid bekreftet at det ikke ble brukt skytevåpen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag