Leveringskrise for Sony Ericsson

Sony Ericsson logo

Sony Ericsson logo

Sony Ericssons mobiltelefoner er blitt for populære. Selskapet klarer ikke å levere nok telefoner til det europeiske markedet.

15.03.04 17:22

Også i opphavslandet Sverige er etterspørselen større enn tilbudet. Sony Ericsson har en markedsandel på 40 prosent i Sverige, og er sammen med Nokia den viktigste leverandøren. Forhandlerne fortviler over manglende leveranser.

- Deres evne til å levere er en katastrofe. Vi skulle kunne selge uendelig mye, det er enorm etterspørsel etter deres produkter, sier Jude Buckley, administrerende direktør i The Phone House.

- Vi har havnet i en slik situasjon på grunn av en enorm etterspørsel. Alt var under kontroll til oktober, men siden da har det vært vanskelig å få nok telefoner ut på alle markeder, sier Roger Bolander, leder for Sony Ericsson Norden.

- Vi har startet flere produksjonslinjer i våre fabrikker og hos våre partnere. Vi jobber på alle områder for å øke kapasiteten. Vi lever også av salg, og jeg lider like mye som forhandlerne, sier Bolander til ComputerSweden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag