RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Levi Johnston vil ha Sarah Palins gamle jobb

Los Angeles (NTB-Reuters): Levi Johnston, som var forlovet med datteren til tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin, er interessert i Palins gamle jobb som ordfører i Wasilla.

Den 20 år gamle Johnston har kranglet med den tidligere visepresidentkandidaten siden han ble far til Bristol Palins barn for to år siden.

I forrige uke sendte han inn et dokument til myndighetene i Alaska der han formelt melder sin interesse for å stille til valg som ordfører i den lille byen Wasilla nord for Anchorage der Palin innledet sin politiske karriere.

Tidligere denne uka undertegnet han en kontrakt om et reality-show på TV som skal følge hans forsøk på å følge i Palins fotspor, og som han håper skal bli starten på en filmkarriere i Hollywood.

Johnston og Bristol Palin brøt for andre gang for tre uker siden sin forlovelse etter at de tidligere hadde sagt at de skulle gifte seg.

I løpet av det siste året har Johnston skapt overskrifter ved å posere naken for magasinet Playgirl og snakke stygt om Sarah Palin og andre medlemmer av Palin-familien. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere