RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løft din egen mulla

Sist oppdatert:
Det er endelig tid for fredagsgøy igjen. I dag kan vi by på alkoholadvarsler, Microsoft-programmerere, mulla-løfting og Matrix-pingpong. Sjekk godbitene.

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere, nemlig TV 2 Nettavisens fem utvalgte moro-linker.

Matrix-pingpong
Dette hysterisk bra klippet viser skikkelig kampsport-moves og Matrix-effekter, bare utført LIVE og i en – av alle ting – pingpongkamp. Why, Mr. Anderson, come play some pingpong¿

Tips før helgen
Her er en grei påminnelse før helgas tur på byen. Nei, du blir ikke flinkere til å danse etter et par drinker og nei, du har heller ikke fått mystiske kung-fu-krefter. Her kommer advarslene på rekke og rad, denne gang i animert form. Heh, no pun intended.

Bare tulla, mullah
Har du alltid hatt en hemmelig drøm om å løfte en mulla? Nå kan du selv utføre stuntet Shabana Rehman har fått utrolig mye oppmerksomhet etter at hun løfta Krekar. Her får du poeng etter stil og idealtid, så ikke stress. Du slipper også å bli saksøkt.

Utrolig maskin
Noen må stoppe den mannen! Denne forskeren har bygd en svær robot som minner mest om noe fra Terminator-filmene – bortsett fra utseende da. Dette filmklippet viser litt om hva den er kapabel til.

Men så kommer det store spørsmålet, er det hele en fake eller er det ekte? Den første som sender meg en e-post med svar og begrunnelse vinner en peanøtt. Her finner du mer info om prosjektet og flere filmsnutter.

Programmerere
Har du noensinne lurt på hva Microsoft-utviklerne egentlig tenker på? Denne lille flash-snutten forteller deg alt du trenger å vite om hvordan programvaregigantens utviklere tenker - eller ikke, og hvordan de arbeider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere