RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liam tok et siste farvel

TOK FARVEL: Liam Neeson tok søndag farvel med sin kone Natasha Richardson. Til høyre niesen Daisy Bevan.
TOK FARVEL: Liam Neeson tok søndag farvel med sin kone Natasha Richardson. Til høyre niesen Daisy Bevan. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Familie og venner tok farvel med Natasha Richardson i helgen.

(SIDE2): Liam Neeson (56) holdt rundt sin svigermor Vanessa Redgrave (72) under begravelsen til Natasha Richardson søndag ettermiddag.

Liam og Vanessa forsøkte så godt de kunne å trøste hverandre etter at de i forrige uke mistet henholdsvis en kone og en datter.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kom med barna
Liam, i mørke solbriller, vinket til fotografene som hadde funnet veien til begravlsesseremonien nord for New York. Filmstjernen kom sammen med sønnen Michael (13) og Daniel (12), og øvrig familie for å ta et siste farvel med Natasha.

Natasha Richardson ble bare 45 år gammel, og døde etter at hun falt og slo seg i en skiulykke i Canada onsdag i forrige uke.

Mange kjente
Natasha var selv skuespiller og flere fra miljøet møtte opp for å minnes hennes, blant dem Sarah Jessica Parker, Ralph Fiennes, Uma Thurman og Ethan Hawke.

Liam møtte sin kone for 15 år siden under en teateroppsetning, og Natasha ble også hedret på Broadway der lysene ble dimmet til ære for henne som var mest kjent for sine prestasjoner på scenen.

Hun har også medvirket i over 30 filmer. På fredag ble det også holdt en privat seremoni i American Irish Historical Society i New York til minne om henne.

1756

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere