RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ligger i toppen

(foto: scott halleran, gettyimages)
Sist oppdatert:
Suzann Pettersen avsluttet fantastisk på den andre runden av Michelob Ultra Open. Hun kjemper helt oppe i toppen av turneringen. En dobbeltbogey hindret en superrunde.

Det var på det niende hullet uhellet var ute.

- Driven var helt ok midt i banen. Egentlig var innspillet mot hullet veldig bra. Hadde det truffet litt mer til høyre, ville ballen blitt liggende på greenen. I stedet traff ballen greenen, og spratt ut i det tjukke gresset.

- Der lå ballen veldig tjukt, og kølla satte seg fast i gresset, da jeg skulle slå den ut. På det neste slaget tok jeg i litt for mye, og dermed gikk ballen over hullet. Returputten ble for lang, og dermed en irriterende dobbeltbogey, forteller Suzann.

Men Suzann tok seg mesterlig sammen derfra og inn. Hun var aggressiv hele veien og turte å gå for birdie hele veien.

Dermed endte hun opp med en flott 67-runde. Det er Suzann godt fornøyd med. Det er tross alt bare hennes sjette runde på et halvt år.

- Jeg er fornøyd med at jeg klarer å forbedre meg for hver eneste runde. Jeg vet jo at det tar tid før alt sitter. Men jeg er jo allerede på tavla. Det er godt å se, selv om jeg ikke henger meg opp i det, sier hun.

Solid
Suzann fikk en meget solid start på dagen Hun startet med tre birdies på de første fem hullene. Men på det sjette hullet måtte hun en tur i en bunker. Deretter misset hun parputten med en hårsbredd, og bogey-en var uungåelig.

Men revansjen kom med det samme. På det sjuende hullet ble det enda en birdie, og dermed var «Tutta» oppe på andreplass i turneringen.

Ujevnt
Dessverre avsluttet hun altså de første ni hullene med en dobbeltbogey. Andreslaget havnet i det lange gresset, og hun trengte to slag for å komme seg ut derfra. I tillegg måtte hun toputte.

Det gikk imidlertid ikke lenge før hun kunne notere seg for en ny birdie. Etter par på tiende, revansjerte hun seg fra bogey på hull nummer elleve i går, ved å sette en flott birdie. Birdien kom som et resultat av et glitrende innspill rett ved pinnen.

På de neste fem hullene holdt hun par. Men så kom avslutningen som smakte. Det ble birdie på både nestsiste og siste hull. Spesielt putten på sistehullet var kanon. Dermed endte runden på 67 slag - fire under par. Sammenlagt er Susann nå på -6.

Amerikanske Kim Williams gikk en drømmerunde på 63 slag - og har tatt en soleklar ledelse. Hun ligger p -11 etter to dagers spill.

Suzanns runde hull for hull:

Suzanns plassering nå: 4.plass, -6 totalt

Hull 1, par 4: Par
Hull 2, par 3: Birdie
Hull 3, par 5: Birdie
Hull 4, par 4: Par
Hull 5, par 3: Birdie
Hull 6, par 4: Bogey
Hull 7, par 5: Birdie
Hull 8, par 4: Par
Hull 9, par 5: Dobbeltbogey
Hull 10, par 4: Par
Hull 11, par 4: Birdie
Hull 12, par 4: Par
Hull 13, par 3: Par
Hull 14, par 4: Par
Hull 15, par 5: Par
Hull 16, par 4: Par
Hull 17, par 3: Birdie
Hull 18, par 4: Birdie

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere