RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ligner dette på Brad Pitt?

Eks-proff lyver for en god sak.

Den tidligere Englandsproffen Bjørn Heidenstrøm sykler og blogger seg gjennom Europa på jakt etter signerte fotballdrakter. Samtidig skaper han blest om Flyktninghjelpen (NRC) sitt arbeid. Hardhausen fra Herøya har et viktig budskap og skyr ingen midler for å få det frem.

Tirsdag ble han intervjuet av Livepools egen TV-kanal som har to millioner seere i løpet av en uke. Fra bloggen theshirt.no sakser i vi følgende:

”Ikke se på Frustrerte Fruer i kveld! Kjøp deg rett inn på LFC TV og se Brad-Pitt-look-a-like snakke om fotballfamilien, et symbol, og fokuset på 40 millioner flykninger. (jeg kan ta opp frustere babes her i UK og maile det ut senere..:-)”

Vel, du kan jo dømme selv. Ligner dette på Brad Pitt?

heiden sort hvitt
heiden sort hvitt

Brad Pitt eller ei, saken er god og du kan bidra til at den blir enda bedre. Dersom du sender ditt lags drakt med spillernes signaturer til The Shirts Norgesbase vil den henge godt synlig under fotball-VM sammen med draktene til blant annet Liverpool og Barcelona som et stort symbol på fotballens samhold.

Adressen er The Shirt, Heidenstrøm, Haugnbakken 12 B, 3475 Sætre.

Følg Bjørn Heidenstrøms reise på theshirt.no . På facebook finner du han her, men du kan sjekke ut den massive pressedekningen prosjektet har fått her .

Bjørn er ambassadør for NRC på veien til Sør Afrika. Les mer om deres arbeid her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere