*Nettavisen* Nyheter.

Lik funnet på brannsted i Webster

Webster (NTB-DPA-AFP): Et lik er funnet på stedet hvor flere brannmenn ble skutt i småbyen Webster tidlig mandag morgen. Det er trolig snakk om liket etter gjerningsmannens søster, opplyser politiet.

To brannmenn ble drept og to andre såret i skytingen i Webster, som ligger i delstaten New York i USA. Gjerningsmannen, 62 år gamle William Spengler, åpnet ild idet brannmannskapene kom til stedet. Ifølge politiet hadde han trolig selv stiftet brannen for å lokke brannmannskapene dit.

Skytingen forhindret brannmannskapene fra å komme i gang med slukkingen, og i alt åtte bygninger ble til slutt slukt av flammene.

I ettertid er et lik funnet på stedet, kunngjorde politisjef Gerald Pickering tirsdag. Ifølge lokalavisa Democrat and Chronicle er det trolig snakk om Spenglers 67 år gamle søster Cheryl, som har vært savnet siden mandag.

Politiet har også funnet et notat fra Spengler. «Jeg må fortsatt gjøre meg klar til å se hvor mye av nabolaget jeg kan brenne ned og gjøre det jeg liker best: å drepe folk», skriver Spengler der. Ifølge politisjefen er det to til tre sider lange notatet usammenhengende. Motivet for ugjerningen er fortsatt uklart.

Spengler ble funnet død på stedet etter skytingen. Ifølge politiet tok han sitt eget liv. Han har tidligere sonet en dom på 17 års fengsel for drapet på sin egen bestemor. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.