*Nettavisen* Nyheter.

Liker daten din deg?

Vi har alle en usynlig grense - en intimsone, som vi ikke ønsker at Gud og hvermann skal krysse - med mindre vi føler oss tiltrukket av vedkommende. Dette kan du bruke for å finne ut om daten din liker deg.

15.07.06 08:27

Bevisst eller ubevisst deler vi inn fysiske områder rundt oss i "mine" og "dine". Vi ønsker ikke at en hvilken som helst person skal komme inn på vårt område - inn i vår intimsone, og vi synes det er ubehagelig å krysse andres. Unntaket er folk vi tiltrekkes av. Hvis vi føler oss tiltrukket av en person, og ønsker fysisk nærhet med vedkommende, så har vi ingenting imot å la ham eller henne komme inn i vår intimsone.

Dette kan du bruke for å finne ut om daten din liker deg, for hvis vedkommende er tiltrukket av deg, så lar han/hun deg komme inn på "sitt" område. Alt du trenger er et bord med noen gjenstander på (glass eller kopper, vinflaske, askebeger, salt- og pepperbøsse, t-lys, o.l.).

Sørg for at en av gjenstandene er midt på eller på "din" side av bordet. Len deg forsiktig framover bordet, og begynn liksom tilfeldig å fingre med gjenstanden med begge hender.

Skyv gjenstanden over den usynlige linjen som deler bordet mellom dere, og len deg tilbake. Fortsett praten.

Hvis daten din ikke er interessert, vil han eller hun skyve gjenstanden tilbake til "din" side av bordet. Hvis vedkommende lar gjenstanden bli stående på "sin" side av bordet, er det meget gode muligheter for at han eller hun liker deg godt.

I tillegg kan du holde vinglasset eller kaffekoppen mellom hendene dine mens du forsiktig lener deg litt innover bordet. Hvis daten din gjør det samme, kan du være sikker på at vedkommende er tiltrukket av deg. Hvis vedkommende derimot blir sittende på "sin" side av bordet, så ønsker han/hun deg ikke inn i sin intimsone.

God helg!

Jeg vil finne en date - ta meg til TV2 Match

(Kilde: ivillage)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag