RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liker Privatbanken

Sist oppdatert:
Omdiskuterte CAR liker Privatbanken-aksjen. Det kommer frem i en oppdatering
Det omdiskuterte analysehuset CAR er ute med en ny rapport til sine kunder.

Les:

Betalte 100.000 for en analyse

I rapporten fra CAR trekkes Privatbanken-aksjen som et godt alternativ for investorene.

- Det tynnes i rekkene av børsnoterte norske forretningsbanker. BN Bank og Kredittbanken er historie og Romsdal Fellesbanken overlever neppe som selvstendig bank. Da sitter vi igjen med DnBNOR og Privatbanken. (Vi velger å se litt bort fra Voss Veksel og Landmandsbank), skriver CAR i oppdateringen.

CAR mener at relativt nyetablerte Privatbanken er en solid bank, mens utfordringene ligger på å øke inntjeningen gjennom kontrollert vekst.

- Vi forventer i år et resultat etter skatt på 59 millioner kroner eller 1,18 kroner pr. aksje. Vi er fortsatt av den oppfatning at aksjen forsvarer en kurs opp mot 14 kroner på litt sikt. Det er fortsatt begrenset omsetning i aksjen, men kanskje kan den siste tids oppkjøp bidra til en bedring på dette området. Det er ikke så mange alternativer igjen, hvis en er på jakt etter aksjer i en spennende forretningsbank med stort potensiale, heter det i oppdateringen fra CAR.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere