RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Likte ikke narkomane - skjøt tre

Foto: Teigen, Trond Reidar (Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet vet fortsatt ikke hvem som skjøt tre personer i en park i Sandefjord i dag.

Klokka 18.00 fredag kveld holdt politiet i Sandefjord pressekonferanse om saken der tre personer ble skutt i Badeparken i Sandefjord i formiddag.

De tre personene som ble skutt er en kvinne (46), hun ligger på Ullevål Universitetssykehus og er livstruende skadd. Kvinnens ektemann (44) er utenfor livsfare, det er også tredjemann (47).

Kvinnen ble skutt i hodet, mens hennes ektemann ble skutt i ryggen. Tredjemann ble skutt i bryst og mage.

Personene som ble skutt skal ha hatt tilknytning til narkotikamiljøet i Sandefjord. Og gjerningsmannen skal ha uttrykt misnøye overfor narkomane og rusmiljøet i byen.

Ber om hjelp
Politiet vet fortsatt ikke hvem gjerningsmannen er og ber publikum om hjelp.

- Vi ønsker å komme i kontakt med folk som var til stede under episoden, opplyser politiinspektør og påtaleansvarlig Kjetil Egelie.

- Ikke tilfeldig
Gjerningsmannen blir karakterisert som en voksen mann, mulig eldre. Lys i huden. Mellom 170 og 180 cm høy. Han skal ha hatt på seg en mørk jakke som var grønn-brun i fargen.

Østlands-Posten skrev tidligere i dag at politiet mener at gjerningsmannen var ute etter bestemte personer, og at ofrene ikke var tilfeldig valgt.

Episoden skal ha skjedd da en mann kom ned i parken og kom krangel med flere personer på stedet.

Han skal så ha gått hjem for å hente et våpen, og kom så tilbake og skjøt de tre personene.

Ansatte hos eiendomsmekleren Krogsveen, som har tilhold like ved åstedet, forteller til NTB at de en periode etter hendelsen vurderte å låse døra fordi gjerningsmannen ikke var pågrepet. De forteller at folk som oppholdt seg i nærheten av Badeparken da hendelsen fant sted, har fortalt at de hørte fem skudd bli avfyrt, men dette er ikke bekreftet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere