*Nettavisen* Nyheter.

Lil' Kim i fengsel

Rapperen Lil’ Kim begynte mandag på sin 366 dager lange fengselsstraff.

20.09.05 07:40

(SIDE2): I begynnelsen av juli ble den 30-årige artisten dømt til dømt til 12 måneder og en dag i fengsel for å ha løyet til juryen under saken som involverte to av hennes venner i en skyteepisode utenfor en radiostasjon på Manhattan i New York.

- Jeg har løyet i min vitneforklaring foran juryen og gjennom rettsaken. På den tiden trodde jeg at jeg gjorde det rette. Nå vet jeg at det var galt, sa Lil' Kim i retten før hun fikk sin dom.

Sterkere kvinne

Mandag ble Lil’Kim, som egentlig heter Kimberly Jones, geleidet til the Federal Detention Center i Philadelphia for å sone sin straff foran en mengde pressefolk, melder AP.

- Hun smilte og sa til sin mor at hun ikke skulle gråte, sier rapperens advokat Londell McMillan, og legger til at hun trolig slipper ut etter ni måneder grunnet god oppførsel.

- I dag begynner en ny epoke i livet mitt. Det vil styrke meg og jeg vil få tid til å reflektere over livet. Jeg skal skrive låter, lese og be mens jeg er i fengsel. Jeg skal komme ut som en sterkere og mer bevisst kvinne, sier Lil’ Kim i sin meddelelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag