RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lilla og hot vintermote

Sist oppdatert:
Skjerf, store vesker, naglebelte og fargen lilla er det som gjelder for menn til vinteren. Se bilder og bli inspirert av siste skrik fra Milano.

(SIDE2): Gianni Versace, Vivienne Westwood og Burberry Prorsum presenterte sin høst-og vinterkolleksjon søndag under moteuka i Milano.

  • Se bildespesial nederst på siden.

Grått og lilla var en klar gjenganger på catwalken i går, noe Pia Haraldsen nylig uttalte til side2 at det er fargene som er in nå.

Den kommende herrekolleksjonen viser at det bestefarsstilen som gjelder, men også de mer trendy og pynta antrekken med skjorte, sløyfe, slips eller et farget skjerf i halsen.

Det er ikke lenger like tabu for menn å pynte seg litt ekstra.

- Vesker er mer akseptert for mannen nå enn før. I tillegg er det lov til å leke mer med farger. Det er ingenting i veien for å bruke en fargerik veske om vinteren, mener Rolf fra «Kamikaze».

Blir det en kald vinter til neste år, så er det hot med et stort skjerf i halsen og lue med brem.

I tillegg kan det være både praktisk og moteriktig å ha en stor veske hengende over skulderen, og naglebeltet fortsetter å være tøft.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere