RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lille speil på veggen der...

Sist oppdatert:
...hvem er vakrest i landet der? Det er duket for baksnakking, krangling og saftig sladder i sesong 10 av «America's Next Top Model». Se videoklipp og bilder.

(YEYE): Nok en gang skal Tyra Banks og de andre dommerne finne Amerikas neste toppmodell blant 14 håpefulle skjønnheter. Og vi vet hva det betyr: timesvis med uvennskap, intriger, tårer og vakre bilder.

Se bilder av modellene nederst i artikkelen

Nytt dommerfjes

Dommerpanelet består av Paulina Porizkova, Tyra Banks, J. Alexander og Nigel Barker.Som vanlig sitter Tyra Banks i dommerpanelet sammen med fotograf Nigel Barker og catwalk-ekspert J. Alexander. I tillegg får dommerne hjelp av en nykommer denne sesongen.

TV3 viste mandag finalen i sesong 8, så vi har en hel sesong å underholde oss med mens vi venter på at sesong ti skal nå norske tv-skjermer.

Les saken:
Hun vant 100.000 dollar

Supermodell Paulina Porizkova som er født i Tsjekkia, men oppvokst i Sverige, flyttet til USA som 15 åring og fikk en strålende modellkarriere. Modellen har prydet forsiden av magasiner som Sports Illustrated, Playboy, Vogue og Elle. Nå er hun klar som dommer i «America's Next Top Model».

Verdifulle premier
Den heldige vinneren av «America's Next Top Model» får en kontrakt med Elite Model Management, og med kosmetikkgiganten CoverGirl til en verdi av 100 000 amerikanske dollar. I tillegg vil amerikas neste toppmodell pryde coveret og seks sider av tenåringsmagasinet «Seventeen».

Se smakebit fra sesong 10 i videovinduet her:

Ifølge TV3 vil sesongen bli sendt på deres skjermer, men noe tidspunkt er ennå ikke fastsatt.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere