RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lilys venn kidnappet

Sist oppdatert:
Lily Allen fortalte sitt publikum på GQ Men Of The Year Awards om seks dagers nervepirrende politijakt på hennes savnede venn.

(BiipMag:)Innimellom er politiet greit å ha.

Under tirsdagens GQ Men Of The Year Award, hostet av Sir Elton John og Lily Allen, kunne Allen fortelle publikum at hennes venn «Charlie» og en annen mann i 20-årene nylig ble kidnappet.

Siste fra BiipMag:
Med gaten som lerret
Legger ned The Voice TV
Maria Mena med nytt album

Innesperret i bagasjerom
«Charlie» skal etter sigende vært innesperret i et bagasjerom i seks dager og blitt kjørt rundt over hele London før bilen ble parkert på en eiendom i den sørvestre delen av byen.

Ranet fra jobb
De to mennene jobbet i en sportsbutikk i London vest da bevæpnede menn skal ha kommet inn og tatt dem med seg. Familiene til de to mennene skal så ha blitt avkrevd 75 000 pund.

«From what I hear, they did a fantastic job»
Allen, som vanligvis ikke er politiets beste venn, roste dem for god etterforskning og takket dem for at hun har fått vennen sin tilbake.

Seks menn er nå arrestert - fire av dem er siktet for medvirkning til kidnapping, medvirkning til utpressing og frihetsberøvelse. En mann har blitt siktet for to tilfeller av kidnapping og ett ran. Den sjette er løslatt mot kausjon i påvente av mer etterforskning.

Selv i fengsel
Lily Allen måtte i 2007 i fengsel for å ha sparket ned en paparazzi-fotograf, og hun er kjent for sin liberale holdning til narkotika og alkohol.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kjip på stoff
Ifølge henne selv er hun ikke noe særlig trivelig når hun går på stoff, og sa tidligere i år at hun skulle kutte ned på bruken sin - men bare fordi hun var lei av utelivet i London.

– Jeg kommer ikke til å si at jeg aldri kommer til å ta dop mer. Jeg vet bare at jeg ikke er noen særlig hyggelig person når jeg går på stoff, sier hun i et intervju med magasinet Paper.

(BANG Showbiz, TB)

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere