RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lime-siktet ville ikke møte i retten - samtykket til varetektsfengsling

Sist oppdatert:
Skulle ha møtt til fengslingsmøte klokken ni.

Mannens forsvarer, Dag Svensson, sier til Nettavisen at det ikke blir noe fengslingsmøte for den siktede torsdag morgen.

- Han møter ikke, men har samtykket til fengsling, sier Svensson.

Mannen ble derfor varetektsfengslet i fire uker.

Fra klokken ni torsdag morgen skal de resterende ti andre som er siktet i Lime-saken framstilles for varetektsfengsling.

Les også: Politiet har funnet store pengesummer i Lime-saken

Les også:Lime-saken: Ber om fire uker for elleve pågrepne

Det var tirsdag at gikk politiet til aksjon mot 20 av Lime-kjedens dagligvarebutikker på Østlandet, etter mistanke om at de bedriver grov menneskehandel, skatteunndragelse, bedrageri og bruk av andres identitet.

Totalt er 18 personer pågrepet og siktet i saken. Ti av dem for menneskehandel, fire for grovt heleri og fire for grovt bedrageri. Det er elleve av disse som politiet onsdag besluttet å framstille for varetektsfengsling.

Fra tidligere er kjedens gründer - Sajjad Hussain (37) - siktet. Han ble pågrepet på Gardermoen 16. august idet han skulle reise til Portugal. Han er siktet for grov menneskehandel, og skal ikke ha fått vite om razziaen mot kjeden hans.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere