Gå til sidens hovedinnhold

Lina vant- alle fikk premie

Rundt nyttår konkurrerte elevene ved 6. trinn på Sagene skole om å tegne forsiden på den årlige "Din Bydel". Vinner ble Lina Inas Al-Haydari, som ble belønnet med en MP3-spiller for innsatsen.

Sagene: I tillegg til premiering av kunstneren fikk begge klassene to tusen kroner til noe hyggelig. Og vinnertegningen- den kan du studere når "Din Bydel" dumper ned i din postkasse.

Spennende oppgave
Tegneoppgaven som heftets utgiver Findexa hadde gitt, var følgende: "Tegn noe du er opptatt av i bydelen din eller bryr deg om". Vinner Lina valgte seg Sagene kirke, men tegnet den fritt slik hun synes den burde være. Og om kirken på tegningen sier hun: "Dette er Sagene kirke som jeg bor i nærheten av. Jeg er så godt kjent der, og det er så mange gode mennesker som jeg savner som jeg har tent lys for!"

Populær fellespremie

Karen Thora Hjelmervik Nerbø kom på 2. plass, også hun med Sagene kirke som motiv. Og da Lina hadde fått overrakt sin premie-Mp3spiller, var det Karen som tok imot sjekken med fellespremien. Hva de 2000 kronene skulle brukes til? Forslagene var mange, fra en dag i Tusenfryd til busstur og badetur.

25.000 eksemplarer

"Din Bydel" er en årlig informasjons- og telefonkatalog som gis ut av Findexa i samarbeid med bydelsadministrasjonen. For Sagenes del er opplaget på noe under 25.000 eksemplarer. Den distribueres i løpet av mars, men har du ikke fått den når måneden er omme kan du gå og hente deg en på Bydelens Opplysningstjeneste på Sandaker Senter.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller