*Nettavisen* Nyheter.

Linda forventet en saftig bot

REDDENDE ENGEL: En ukjent person tok av egen lomme og forhindret at Linda Ridderseth fikk P-bot. Nå håper hun at personen bak den sjeldne gesten vil melde seg, så hun får takket direkte og overrakt en blomst.

I stedet fant hun en lapp på frontruta fra ukjente hjelpere.

03.09.14 09:15

- Du fortjener en blomst! sier Linda Ridderseth til Nordlys.

Besøket hos frisøren tok mye lenger tid enn Linda Ridderseth regnet med. Derfor tok hun for gitt å finne en gul og kostbar lapp under vindusviskeren på bilen i parkeringshuset. I stedet fant hun dette:

- Noen hadde lagt inn 20 kroner på automaten for videre parkering i en halv time - og lagt den nye lappen utenpå frontruta.

- Dermed slapp jeg bot! Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Og jeg aner fortsatt ikke hvem som har gjort det, forteller 26-åringen om hendelsen i Grottebadets P-hus i Harstad for en uke siden.

Kjørte pappas bil
Linda kjørte pappas hvite Kia denne dagen, og ikke bilen til kjæresten som hun vanligvis bruker. Bilen sto til overmål parkert med fronten mot veggen, innerst i P-huset.

- Så den som forlenget parkeringa, er neppe noen jeg kjenner. Og han eller hun må virkelig ha gått inn for å sjekke lappen som lå der. Etter å ha spurt meg rundt og fortalt om hendelsen på Facebook, er det ennå ingen som har meldt seg. Jeg vil jo så gjerne takke vedkommende. Dette handler jo ikke så mye om de 20 kronene, som om den fantastisk hyggelige gjerninga det er i en travel hverdag hvor alle er opptatt med sitt.

Da hun kom tilbake til bilen, var det rundt en halv time på overtid for den opprinnelige parkeringsavgiften. Linda er ikke sikker på satsen, men regner med at P-boten ville blitt minst 500 kroner.

Ville ikke stresse frisøren
- Og det ville kommet på toppen av ei regning på 1400 kroner for farging og striping av håret. Prosessen tok mye lengre tid enn jeg hadde trodd. Men jeg hadde bare ikke lyst til å stresse frisøren. Det var jo ikke hennes skyld. Da jeg endelig kom avgårde, gjensto faktisk å klippe håret. Det måtte jeg dra tilbake for på fredagen, ler Linda

Nå håper hun at personen bak den sjeldne gesten vil melde seg, så hun får takket direkte og overrakt en blomst.

- Det er jo bare så søtt gjort. Kan det være pappa som har en hemmelig beundrer? Jeg skjønner bare ikke hvem som har gjort det. Men et fantastisk menneske må det være, sier Linda Ridderseth.

NB: Ved det andre besøket hos frisøren brukte Lida for sikkerhets skyld bankkort på P-automaten, for inn- og utsjekk uten risiko for bot.

Les flere saker i Nordlys


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.