RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindsay blir «Bossy»

Sist oppdatert:
Lindsay Lohan gir ut den nye singelen «Bossy».

(YEYE): Barnestjernen Lindsay Lohan (21) startet skuespillerkarrieren allerede som tiåring. Hun er kanskje mest kjent for å ha spilt i filmer som «Freaky Friday» (2003), «Mean Girls» (2004) og «Herbie» (2005).

OPPTREDEN: Sanger og skuespiller Lindsay Lohan ankommer KIIS-FM's 2008 Wango Tango konsert på Verizon Wireless Amphitheater 10.mai i Irvine, California.

På rett vei?

I likhet med andre barnestjerner, for eksempel Britney Spears, har hun siden vært igjennom en tøff periode fylt med fyllekjøring, fengselsoning og rehab. Både Lindsay og Britney ser mye bedre ut nå enn på lenge så vi får håpe at jentene har fått livet sitt på rett kjøl og har kommet seg ut av alkoholtåken.

Ny singel

Lindsay har flere planer nå framover. Hun skal for eksempel gjestespille i «Ugly Betty» 22. mai. Men det er ikke bare skuespillertalentet hun vil videreutvikle: Nå kommer Lindsay også med en ny singel som heter «Bossy». Det er ikke første gang Lindsay gir ut sanger. Tidligere har hun gitt ut albumene «Speak» (2004) og «A Little More Personal» (2005) og deltatt på soundtrackene til filmene «Freaky Friday» og «Herbie».

Her kan du høre den nye singelen «Bossy»:

Hva synes du om Lindsay Lohans sangtalent? Diskuter under artikkelen

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere