Lindsays herre-dilemma

Foto: (SCANPIX)

Lindsay Lohan (20) har fått seg en ny kjæreste, men om det er skuespilleren Rhys Ifans eller restauranteier Harry Morton, eller begge to, er usikkert.

10.07.06 19:44

(SIDE2): Det ryktes at den mannegale jenta både er kjæreste med skuespilleren Ifans, best kjent for rollen sin som «Spike» i filmen «Notting Hill» og restauranteier Harry Morton.

På ferie
Partyjenta er for tiden på ferie i kjendisparadiset Malibu, hvor hun og Morton skal ha blitt sett sammen på flere romantiske turer på stranden.

De skal også ha spist en romantiske middag på Malibu’s Taverna Tony på søndag, og flere som så paret sa de var helt oppslukt av hverandre. Paret skal ha blitt observert sammen hver dag siden Lohans bursdagsfest forrige helg.

Flytter til London?
Samtidig går ryktene om at Lohan er så forelsket i Rhys Ifans (37) at hun nå vurderer å flytte til London for å være nærmere sin 17 år eldre kjæreste, skriver Expressen.

Lohan, som er en notorisk mannebeinsjeger klarer fint å ha en kjæreste på hver side av havet. Tidligere erobringer har vært Paris Hiltons eks Stavros Niarchos og kjekkasen Leonardo DiCaprio.

- Jeg er som mannen i forholdet. I det siste klarer jeg ikke ha et forhold til kun én mann, sier skuespilleren til Harper's Bazaar magazine. Så spørs det hvor lenge hun klarer å holde begge mennene for narr da.

Les mer om partyløven Lindsay Lohan her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.