*Nettavisen* Nyheter.

Linn Skåber viste fram kjæresten

TOPP STEMNING: Paret var glade og fornøyde på Spellemannsfesten på Continental lørdag kveld. Foto: (Herman Dreyer)

Komiker Linn Skåber og kleskongen Ørnulf Høyer viste seg offentlig sammen for første gang.

25.01.09 19:17

(SIDE2): Den populære «Nytt på nytt»-programlederen Linn Skåber (38) kom lørdag kveld på Spellemannsfesten på Hotel Continental sammen med sin nye kjæreste Ørnulf Høyer (51).

Se bilder fra nattens fest på Continental under!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hun ønsket imidlertid ikke å uttale seg om forholdet da hun og kjæresten møtte Side2 på Spellemannsprisen. Skåber brøt med musikeren Atle Halstensen (41) våren 2007 etter at de hadde holdt sammen i nesten sju år. Linn bor nå alene på Grünerløkka med sønnen Niels (5).

Klesmillionær
I november i fjor ble det kjent at hun hadde forelsket seg på nytt i klesmillionæren Høyer. Paret har åpenlyst vist sin kjærlighet på flere av Oslos utesteder, men da ikke med pressen til stede.

Linn Skåber har gjort stor suksess som skuespiller, komiker og tekstforfatter. I tillegg til jobben for NRK, har hun gitt ut barneplaten «Magiske kroker og hemmeligheter». I tillegg er hun tekstforfatter til teaterstykket «Vi menn» på Centralteateret.

Prisvinner
Ørnulf Høyer startet sin egen kleskjede i 2004 og eier nå fem butikker i Norge. Torsdag vant han prisen for årest beste klesmerke By Malene Birger under Costume Awards i Oslo. Høyer har agenturet på det populære danske merket i Norge.

Høyer smilte bare lurt da Side2 prøvde å få en kommentar til hans forhold til den populære NRK profilen. Tobarnsfaren har tidligere vært sammen med TV 2-kjendisen Monica Øien, som både har hatt sitt eget program og jobbet sammen med TV-pastoren Egil Svartdahl.

Sen Spellemann-feiring
Hele 1200 gjester deltok på Spellemann-nachspielet som varte fram til 03.30.

De ble servert champagne og fingermat med blant annet quiche med vårløk og chorizo, friterte jalapeños fylt med cheddarost, minipizza med serrano og parmesan, kjøttboller og frukt.

1458

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag