RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lisas mopedhjelm funnet


Politiet tror 17 år gamle Lisa hadde hjelmen på seg, eller bar den med seg, da hun forsvant.
Politiet tror 17 år gamle Lisa hadde hjelmen på seg, eller bar den med seg, da hun forsvant. Foto: Polisen (Handout) / Björn Larsson Rosvall (TT / NTB Scanpix)
Lisa Holms mopedhjelm har vært en av gåtene i drapsetterforskningen. Den forsvant samtidig som den 17 år gamle jenta. Nå har etterforskerne funnet hjelmen.

– Vi har funnet hjelmen, sier etterforskningsleder Lars Johansson til GT.

Les også: Svensk politi: - Det føles ynkelig å skulle beklage til Lisas familie

Lisas kolleger så henne bære hjelmen i hånden da de skilte lag utenfor kafeen der hun jobbet i Blomberg søndag 7. juni. Dette var rett før siste livstegn fra 17-åringen, som var en tekstmelding til familien om at hun straks skulle kjøre hjem.

– Vi har en teori om at hun hadde hjelmen på seg eller at hun bar den med seg da hun forsvant. Derfor har dette vært en viktig bit, har pressetalsperson Christer Fuxborg i Västra Götaland, tidligere uttalt til GT.

Les også: Foreldrene til Lisa (17) snakker ut

Lars Johansson vil ikke si i hvilken stand hjelmen var, når den ble funnet eller hvilken betydning den vil ha som bevis.

Store letemannskaper lette etter Lisa Holm før hun ble funnet drept 12. juni. To brødre fra Litauen er siktet og varetektsfengslet for drapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere