RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lisenavtale på plass

Sist oppdatert:
Photocure har fått på plass en lisensavtale som omfatter Metvix og Hexvix. Les mer her:
Photocure melder at de har blitt enige med det amerikanske DUSA Pharmaceuticals og har inngått en lisensavtale der DUSA gir PhotoCure en verdensomfattende lisensrettighet til sine patenter.

PhotoCure skal betale royalty av omsetningen av Metvix® og Hexvix®, i tillegg til nye produkter basert på ALA-derivater, så lenge DUSA har patenter i USA og enkelte andre områder. Som en del av avtalen skal PhotoCure betale et forskudd på framtidig royalty innen 1. juni 2006.

- Dette er gode nyheter for begge selskapene og vil styrke vår evne til å oppnå våre kommersielle mål for Metvix® og Hexvix® samt nye produkter som er under utvikling i kommersielt viktige områder, skriver adm. direktør Kjetil Hestdal i PhotoCure.

- Dette gir de to selskapene mulighet til å fokusere på salg og markedsføring av deres egne produkter samtidig som de utvikler nye produkter basert på deres respektive teknologiske plattformer, kommenterer D. Geoffrey Shulman, styreleder og administrerende direktør for DUSA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere