Kristen-kanalen Visjon Norge er omstridt på grunn av frittalende uttalelser og brev hvor de ber om penger.

Sjefen selv, Jan Hanvold, forteller i et innlegg på Facebook at kanalen får storfint besøk torsdag.

«Det er jo også hyggelig at regjeringen inviterer seg selv til Visjon Norge. Vi får også besøk av statsrådene Listhaug og Solvik Olsen under torsdagen Studio Direkte. For oss er dette viktig, da vi ber for våre kjære statsråder hver eneste dag.»

- Støttte fra kristne

Nettavisen har vært i kontakt med Listhaug.

- Hvorfor vil du stille opp i «Studio direkte»?

- Den siste tiden har det vært store diskusjoner i offentligheten om flyktningpolitikken, og om at Den norske kirke driver politikk i tillegg til religion. Jeg har fått mange tilbakemeldinger og støtte fra kristne velgere, sier Listhaug til Nettavisen.

- Hvorfor vil du kobles til Visjon Norge?

- Jeg ønsker derfor å stille opp i medier hvor jeg kan få frem vårt budskap på dette området og forklare i ro og mak hvilken begrunnelse vi har for mitt og partiets standpunkt. Jeg har vært hos Visjon Norge før for en del år siden, og det var en hyggelig opplevelse. Jeg var også tilstede under Oslo symposium i mars 2015 og holdt et innlegg der. Jeg ser frem til å være med på direktesending på torsdag på Visjon Norge, sier hun.

Statsråden har ikke svart på følgende spørsmål:

- Hva synes du om at Hanvold skriver « Må vi som Guds folk gi dem det beste Norge har, nemlig evangeliet om Jesus, som er en Guds kraft til frelse»?

- Har du hatt noen betenkeligheter med å stille opp på dette?

Ber for «vekkelse iblant disse stakkars menneskene ...»

I samme Facebook-innlegg tar sjefen, Jan Hanvold, opp asylstrømmen:

«Med flyktningestrømmen innover landet vårt, står vi ovenfor store utfordringer. Og vi trenger å be om at dette blir til nye muligheter. Og ber for vekkelse iblant disse stakkars menneskene som har flyktet ifra krig og elendighet. Må vi som Guds folk gi dem det beste Norge har, nemlig evangeliet om Jesus, som er en Guds kraft til frelse. Så det er bra at menigheter og organisasjoner, oppsøker asylmottak, å inviterer flyktningene til sine menigheter.»

Nettavisen har i en rekke saker sett nærmere på Visjon Norges virksomhet.

Les: Går millioner i overskudd - sender ut «tiggebrev»
Les også: - Anstendige kristne bør ta avstand fra Visjon Norge
Les også: TV-predikant: - Jeg kommenterer ikke anonyme anklager

- Så ubibelsk som det kan bli

Utsagn som «Om en kvinne får brystkreft, så kan dette skyldes at hun er misunnelige på naboens bryster», satte sinnene i kok i vår.

Les også: Bruk kredittkort. Når miraklene uteblir, får du pengene tilbake

Nettavisen skrev i mars om netthandel-gründer Einar Øgrey Brandsdal fra Kristiansand er i harnisk over den kristne og omstridte TV-kanalen «Visjon Norge».

- Jeg er kristen selv. Budskapet til daglig leder i «Visjon Norge», Jan Hanvold, er så ubibelsk som det kan få blitt, sier Brandsdal til Nettavisen.

Les også: Netthandelen-topp i ordkrig med kristen TV-kanal