RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lite minus fra Tybring-Gjedde

Sist oppdatert:
Tybring-Gjedde presenterte et lite minus i fjerde kvartal da deres kvartalsrapport ble presentert onsdag
Tybring-Gjeddes driftsresultat i fjerde kvartal før engangskostnader og bonus til konsernledelsen ble på 14,6 millioner kroner, mot minus 14,8 millioner kroner i fjor. Driftsresultat etter engangskostnader var på 5,9 millioner kroner.

Bonus til konsernledelsen var på 4,4 millioner kroner i perioden.

Resultat før skatt var på minus 1,8 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 32,0 millioner kroner i fjor. Inntektene var på 366,1 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 365,8 millioner kroner året før.

- I første del av 2003 har selskapet fokusert på reduksjon av operative kostnader samt utfasing av ikke lønnsomme kundeavtaler. Nå dreies fokus mot lønnsom vekst kombinert med streng kostnadskontroll, heter det i en melding fra selskapet.

Det heter videre:

- Ledelsen i konsernet har oppjustert resultatforventningene for Binders. Fokus på økt omsetning innenfor samtlige forretningsområder i Tybring-Gjedde samt tiltak som skal sikre bedre lønnsomhet i Binders gjør at styret forventer at konsernets resultat for 2004 vil overstige resultat for 2003, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere