RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liten bil med plass til alt

Denne vil garantert gi deg en enklere hverdag.

Den største fordelen ved å eie egen bil er friheten du får. Du slipper å løpe etter bussen eller vente på tog som aldri kommer, og du får lett med deg alle pakkenellikene dine.

Den er perfekt utstyrt for både lange og korte turer, har lave utslipp og lavt drivstofforbruk, har god plass, er praktisk og smart, og vil garantert gi deg en enklere hverdag. Bare tenk hvor mye enklere det er å dra på shopping når du kan fylle opp bilen og få med deg alt hjem på én gang istedenfor å svette på bussen eller T-banen. For ikke å snakke om alle taxiutgiftene du sparer!

Det er detaljene som teller!
Selv om Citigo er en liten bil har Škoda fått plass til utstyr og finesser som vanligvis bare finnes i mye større og dyrere biler, og det finnes masse ekstrautstyr som lar deg tilpasse bilen til nettopp din livsstil og dine behov.

Best på sikkerhet!
Selv om bilen er både liten og rimelige har den maksimalt med sikkerhet for passasjerene, og har oppnådd hele fem av fem mulige stjerner i Euro NCAPS sikkerhetstest.

Siden bilen er så liten er den svært lettmanøvrert. Den kommer frem nesten over alt, og parkering byr sjelden på problemer. Man har god oversikt gjennom store vinduer fra den svært vellykkede førerplassen, og bilen er en sann glede å kjøre både på korte turer i byen og langtur på fjellet.

Din egen stil!
Škoda Citigo leveres i 6 forskjellige farger, du kan velge mellom to ulike design på dashbordet og 5 forskjellige setetrekk. I tillegg finnes det masse ekstrautstyr som gjør at du kan sette sammen din egen helt unike Citigo.

Du kan for eksempel få elektrisk panorama-soltak (deilig på jentetur på sommeren), cruisekontroll, oppvarmede forseter, og en kjempefin navigasjonsenhet som hjelper deg å finne frem uansett hvor du er.

Hvor du vil - når du vil!
Investerer du i en Škoda Citigo investerer du samtidig i en følgesvenn som er med på det meste.

Citigo selges til en svært hyggelig pris, er svært solid bygget og har lave driftsutgifter slik at det eneste du som sjåfør trenger å tenke på er å kjøre rundt og gjøre akkurat det du vil - hvor og når du vil.

Škoda Citigo er tilgjengelig for levering (og prøvekjøring) hos alle landets Škoda-forhandlere nå.

Les mer om bilen, se flere bilder og finn din nærmeste forhandler her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere