På den siste målingen for Investor's Business Daily (IBD) får Clinton 45 prosent og Trump 44 når de spurte blir bedt om å velge mellom de to.

Når andre kandidater med langt lavere oppslutning inkluderes, er det dødt løp mellom Clinton og Trump. Begge får 44 prosent når de spurte blir bedt om å velge mellom alle kandidater som stiller til valg.

Målingen er utført mellom 30. oktober og 3. november. Nye IBD-målinger offentliggjøres nå daglig, og resultatet har ligget stabilt de siste tre dagene. IBDs målinger er de som ved tidligere amerikanske presidentvalg har truffet best.

Gjennomsnittsmåling

RealClearPolitics ' gjennomsnitt av alle meningsmålingene har Clinton nå en ledelse på 1,7 prosentpoeng. Det innebærer en bedring fra dagen før da ledelsen hennes var på 1,4 prosentpoeng.

Slike landsomfattende målinger sier imidlertid lite om hvem som ville vinne valget når marginen er så liten. Med en så knapp ledelse kan godt Clinton tape dersom Trump vinner nok av de store vippestatene med knapp margin.

Les også: – Advarsel om terrortrussel i New York rundt valget

Les også: - Tror det blir voldelig etter valget

Vippestater

På meningsmålinger i vippestatene de siste dagene har Trump også halt innpå Clinton, og flere målinger har vist Trump-ledelse i New Hampshire, Ohio, Iowa og North Carolina.

Clinton har imidlertid beholdt en klar ledelse i Virginia, Pennsylvania, Wisconsin og Michigan, og en knappere ledelse i Florida, Colorado og Nevada. (©NTB)

Og denne: Trump: - Konstitusjonell krise hvis Clinton vinner

Slik angriper Trump og Clinton hverandre i innspurten. Se videoer:

HTML EMBED
embedNAvideo("qkfHHiR4-XAV1aMYlMri4w", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("xJ0sKWplIVRV4RwbEcLkWw", false)