*Nettavisen* Nyheter.

Litt av en splitt, Taylor!

Foto: (Splash/All Over Press)

Gossip Girl-stjernen vakte oppsikt i frekk kjole.

20.10.09 17:00

(SIDE2): Hun er bare 16 år gammel, men Taylor Momsen kjent fra suksesserien «Gossip Girl» er helt klart en stjerne på den røde løperen.

Under mandagens gallafest på Whitney Museum of Art i New York kuppet hun den røde løperen i sin sexy aftenkjole med frekk splitt. Det ble litt kaos da chiffonkjolen ikke ville bevege seg slik skuespilleren ønsket - og kjolesplitten ble bare enda tydeligere da hun dro i skjørtet og sexy nettingstrømper kom til syne i skyhøye beige stiletter. Uansett - ingen av de andre mange celebre gjestene kom nær Taylor i stil.

Se bilder fra festen under!

Barnestjerne
16-åringen gjorde seg for alvor kjent da hun spilte den uskyldige lille Cindy Lou Who i «How the Grinch Stole Christmas», før hun etter en rekke filmer gjorde stor suksess som Jenny Humpfrey i «Gossip Girl».

Taylor har også sitt eget grungeband «The Pretty Reckless» der hun er vokalist. Hun har forbilder som Courtney Love og Debbie Harry, og det forklarer kanskje miksen av rocka og romantisk stil som skuespilleren gjerne ses i. På den røde løperen denne uken valgte hun tung svart sminke mikset til den florlette aftenkjolen - dristig og kult med andre ord.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Glitter i Versace
Lindsay Lohan (23), som i helgen fikk dommen etter fyllekjøringen tidligere i år, hadde lagt besøket i domstolen bak seg og var blant kjendisene som stilte opp på den årlige gallaen. Hun kom i en liten glitrende gullkjole signert Versace.

Donatella Versace (54) var selvsagt blant gjestene, da hennes motehus er en del av sponsorene til den store festen. Hun bare en romersk inspirert babyrose kjole med korsett i sølv og ved hennes side glitret Jennifer Hudson (27), som ble mamma til en liten gutt i august, i rosa chiffonkjole med dyp utringning.

2486

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.