Litt av et bikiniskille, Victoria!

SOLSKILLET: Etter Brasilturen i april har Victoria fortsatt skillet på ryggen etter bikinien...

SOLSKILLET: Etter Brasilturen i april har Victoria fortsatt skillet på ryggen etter bikinien... Foto: (Getty Images)

Sexy utringning til tross...

08.05.09 22:36

(SIDE2): Kronprinsesse Victoria (31) er for tiden i Tyskland der hun besøker den yngre delen av Bernadotte-slekten. Både bryllup og bursdag skulle feires, og Victoria var en selvskreven gjest hos grevefamilien.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke toppløs
Til bryllupsfesten som ble holdt for grev Bjørn Bernadotte og sveitsiske Sandra Angerer valgte Victoria seg en glitrende rød gallakjole med dypt utringning på ryggen. Det er ikke ofte vi ser Victoria i litt mer dristige kjoler, det er som oftest lillesøster Madeleine som tar seg av det.

Men Victoria har tydeligvis ikke solt seg toppløs på ferien hun og Daniel Westling (35) nøt etter påsken. Bikniskillet på ryggen var svært synlig i den småsexy kjolen. På stranden i Brasil ble det ingen muligheter for å knipse den svenske kronprinsessen uten bikinitopp altså...

Alene
Victoria stilte alene i Tyskland - lykkelig og smilende som alltid, men uten forloveden ved sin side.

Det skal være kong Carl Gustaf som bestemmer når og hvilke arrangementer den kommende prinsen får være med på. Da den svenske kongen i forrige måned feiret sin 68-årsdag, var ikke Daniel til stede når kongefamilien hilste på folket. Planen er at han skal holdes litt tilbake før han blir gift med Victoria om et drøyt år.

Les mer her:Daniel får ikke komme i kongebursdag

Bernadotte-øy
Kronprinsessen gjestet altså Bernadotte-bryllupet som ble holdt på øya Mainau som ligger i Tyskland, mot den sveitsiske grensen. Øya i seg selv er på 45 dekar og ligger i Bodensjøen beliggende rett nord for Konstanz, og det var på grev Lennart Bernadottes slott på øya at bryllupsfesten ble avholdt.

De kongelige gjestet feiret Lennarts bursdag 8. mai da ville greven, som døde i 2004, ha vært 100 år. Lennart ble i sin tid født i Sverige og bodde også der i krigsårene da han og familien ble tvunget bort fra øya under krigen. Lennart er faren til Bjørn, og har i alt ni barn etter to ekteskap.

I dag er slottet på øya en stor turistattraksjon og har årlig to millioner besøkende.

Victoria er som kjent en del av Bernadotte-slekten, og har vært de regjerende monarkene i Sverige siden 1818, og i Norge fra samme årstall til 1905. Slekten stammer opprinnelig fra Frankrike.

Kilde: Wikipedia og Hello! Magazine.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.