RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Litt ned for DNO

Sist oppdatert:
Oljeproduksjonen falt svakt for oljeselskapet DNO og konsernsjef Helge Eide i februar.
Det går frem av den månedlige produksjonsrapporten fra DNO.

Samlet produksjon i februar endte på 12.592 fat per dag, mot 12.854 fat per dag i måneden før. Det var mindre fall i produksjonen både på selskapets lisenser på norsk sokkel og i Jemen.

Dette forklares blant annet med brønnarbeider på det viktige Tasour-feltet i Jemen, som tildels ble dekket opp med økt produksjon fra Sharyoof og Godah. Nabrajah-feltet viste en jevn produksjon.

Selskapet opplyser at de forventer en snittproduksjon i år på 20.000 fat per dag og at produksjonen i slutten av året vil være omkring 26.000 fat per dag.

I samme melding har DNO en oppdatering på aktiviteten i Jemen. Det opplyses at selskapet nå har sikret seg riggkapasitet til å dekke hele det planlagte boreprogrammet på 22 brønner. Av disse har tre letebrønner og en produksjonsbrønn blitt avsluttet.

For øyeblikket er det tre brønner under boring i Jemen. Det er Nabrajah-13 som er rettet mot et nytt område på feltet, Sharyoof-25 som er produksjonsbrønn og letebrønnen Ardah-1 på blokk 44.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere