RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«LittleBigPlanet 2» til iPhone?

Sist oppdatert:
Leker spillstudioet Media Molecule med tanken?

Det virker riktignok usannsynlig at Sony-eide Media Molecule skal utvikle spill til Apples mobiltelefon og håndholdte spillmaskin iPhone, men noe uklare uttalelser fra Media Molecules Alex Evans har likevel fått ryktenøstet til å rulle.

Studioet har lansert nettsiden LBP.me knyttet til de sosiale funksjonene i «LittleBigPlanet». I et intervju med nettsiden Now Gamer om hvorvidt det er planlagt mobil tilkoblingsbarhet og mulighetene for en applikasjon til iPhone, svarer Evans følgende:

- Vel, LBP.me vil i seg selv fungere i mobile nettlesere. Vi kommer til å lage en versjon til mobile nettlesere, og jeg er sikker på at applikasjonene vil følge etter. La oss bare si det på den måten.

Det virker med andre ord lite sannsynlig at du vil se selve «LittleBigPlanet» på iPhone, men at Media Molecule vurderer muligheten for en iPhone-applikasjon knyttet til spillets sosiale funksjoner. «LittleBigPlanet 2» vil støtte både Facebook og Twitter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere