*Nettavisen* Nyheter.

Live Arcade er i gang

Nå kan du spille alle de gode, gamle og klassiske spillene på Xbox-en din. Microsoft har åpnet retro-tjenesten «Live Arcade».

14.06.05 13:24

«Live Arcade» er en funksjon over Microsofts onlinetjeneste «Xbox Live», som gjør det mulig å laste ned gode gamle arkadetitler som «Alien Sky» og «Feeding Frenzy» til Xbox-en din.

Ifølge Microsoft finnes det 19 titler klare, men skriver i en pressemelding at tjenesten vil oppdateres med nye spill hver måned. Du vil finne spill i de fleste typer sjangere, som kort- og brettspill, pusle- og spørrespill, sport, action og arkade.

Du må ha en en oppstartsdisk for å få tilgang til tjenesten. Denne får du gratis ved å ringe Microsofts kundeservice (80014174), men du betale for portoen.

«Live Arcade» er heller ikke en gratistjeneste. Vanlige spill vil koste 79 kroner, mens mer avanserte spill ligger på 119 kroner. Dette er imidlertid introduksjonspriser, og ifølge Microsofts nettside kan prisene endres uten forvarsel.

Tony Renstrøm i Microsoft Norge har likevel ikke fått noen informasjon om nye priser, og mener det er sannsynlig at 79 og 119 kroner blir de endelige prisene.

Les mer og sjekk alle spillene til «Live Arcade» her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.