RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Livsfarlig røykeslutt

Sist oppdatert:
... og mange andre morsomme snutter. Det er tid for fredagsgøy igjen, og vi har funnet fram fem morsomme og sære linker. Sjekk godbitene.

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere - TV 2 Nettavisens fem utvalgte moro-linker

Skyggebilder – den komplette guiden
Høsten nærmer seg med stormskritt, og det er tid for inneaktiviteter. Hva gjør du dersom strømmen går, og PC- og tv-titting er ut? På denne nettsiden lærer du å lage haugevis av underholdende skyggefigurer du kan underholde venner og bekjente med.

Leo’s Sports Club
Her er i alle fall én god grunn til å begynne å trene. Kanskje ikke verdens nyttigste, men garantert å imponere venner og bekjente..

Spille, spille
Det enkle er ofte det beste. I dette lille spillet skal du fange de sorte firkantene, unngå de røde og du får ekstra krefter av de runde sorte prikkene. Høres kjempeenkelt ut, men du kan lett bli avhengig. Hvem på kontoret tar high-scoren?

Midtlivskrise?
Det er ikke greit å være mann og drevet av testosteron. I alle fall ikke når du er 50, skallet og har fått en plutselig tro på at du er en skikkelig action-helt.

Røykeslutt
Det er livsfarlig å slutte å røyke – det viser denne videosnutten. En liten trøst til de av oss som sprekker i helgene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere